نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پ145، طبقه 5 ، واحد18 – مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ – تماس: 66097851 (7 خط), 66030825 -021

دفتر مرکزی: 66097851     مرکز تعمیرات: 66097859      شعبه شرق :77978135   شعبه هفت تیر: 88836102   شعبه جنوب: 55300568   شعبه غرب 44153186  شعبه شمال 26721443
شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

6 راه حل ساده تعمیر سوسو زدن تلویزیون سونی

سوسو زدن تلویزیون به چه دلایلی اتفاق می افتد؟ آیا تلویزیون سونی شما سوسو می زند؟ خوشبختانه، شما به جای مناسب برای رفع مشکل آمده اید. اگر تلویزیون سونی شما سوسو می‌زند، لطفاً دستگاه خود را روشن کنید، اتصال HDMI را بررسی کنید، تنظیمات خود را تنظیم کنید یا برنامه معیوب را دوباره نصب کنید. اگر مشکل همچنان ادامه داشت، باید یک به‌روزرسانی نرم‌افزار نصب کنید و صفحه اصلی تلویزیون سونی را بررسی کنید.

سوسو زدن تلویزیون
سوسو زدن تلویزیون

6 راه حل برای تلویزیون سونی سوسوزن

در این بخش، من شما را از طریق راه‌حل‌های مختلف راهنمایی می‌کنم که به شما کمک می‌کند تلویزیون سونی سوسو زدن خود را تعمیر کنید.

چرخه برق تلویزیون سونی

در تجربه من، چرخه برق تلویزیون سونی می تواند به حل مشکلات سوسو زدن کمک کند. ببینید، چرخه برق یک تلویزیون سونی می تواند حافظه کاری آن را بازنشانی کند و اشکالات جزئی نرم افزاری را که می تواند باعث سوسو زدن صفحه نمایش شود، برطرف کند. برای چرخه برق تلویزیون سونی خود، فقط باید آن را از منبع تغذیه خود جدا کنید، 30 ثانیه تا 2 دقیقه صبر کنید و دوباره آن را وصل کنید.

پس از انجام مراحل بالا، تلویزیون سونی خود را روشن کنید و بررسی کنید که آیا مشکل سوسو زدن حل شده است. اگر ادامه داشت، راه حل بعدی را امتحان کنید.

اتصالات HDMI را بررسی کنید

من تمایل دارم متوجه شوم که وقتی تلویزیون سونی دارای مشکلات سوسو زدن است، به دلیل مشکل در اتصال HDMI است. دستگاه‌های متصل به تلویزیون سونی شما، مانند کنسول بازی، رایانه شخصی، پخش‌کننده بلوری یا جعبه کابل، ممکن است مشکلات ارتباطی داشته باشند و باعث سوسو زدن صفحه‌نمایش شوند، به خصوص اگر از کابل کم‌کیفیت یا ارزان استفاده می‌کنید.

کابل HDMI را از دستگاه منبع جدا کرده و دوباره آن را وصل کنید تا مشکل حل شود. گاهی اوقات، یک تنظیم مجدد ساده می تواند مشکلات ارتباطی جزئی را حل کند.

اگر تلویزیون سونی همچنان سوسو می‌زند، مطمئن شوید که کابل مطابق با استاندارد مورد نیاز است، به خصوص اگر محتوای Dolby Vision یا HDR را پخش کنید. اگر متوجه شدید کابل HDMI آسیب دیده یا شکسته است، لطفاً آن را با یک کابل جدید تعویض کنید.

نکته: اگر بیش از یک دستگاه خارجی به تلویزیون سونی وصل شده‌اید، آن‌ها را یکی یکی جدا کنید تا ببینید آیا سوسو زدن متوقف می‌شود یا خیر. پس از شناسایی دستگاه مشکل ساز، می توانید آن را به طور جداگانه عیب یابی کنید.

تنظیمات خود را تنظیم کنید

اگر تلویزیون سونی شما همچنان سوسو می‌زند، توصیه می‌کنم تنظیمات خود را تنظیم کنید. همانطور که قبلا ذکر شد، هنگامی که یک دستگاه خارجی را به تلویزیون سونی خود متصل می کنید، هر دو دستگاه با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند تا بهترین تجربه ممکن را ارائه دهند. وقتی سوسو زدن ادامه دارد، معمولاً به این دلیل است که یک مشکل ارتباطی وجود دارد. تنظیم تنظیمات به شما امکان می دهد تشخیص دهید که آیا مشکل ارتباطی مربوط به یک ویژگی یا عملکرد خاص است یا خیر.

به عنوان مثال، اگر تلویزیون سونی یا کابل HDMI نتواند به درستی از افزایش پهنای باند HDR پشتیبانی کند، می‌توانید با مشکلات سوسو زدن مواجه شوید. در چنین مواردی، باید به تنظیمات تلویزیون سونی بروید و تنظیمات رنگ عمیق یا HDR را برای ورودی HDMI خاص در حال استفاده خاموش کنید.

تنظیم رزولوشن و تنظیمات نرخ تازه سازی نیز مهم است. اگر کابل HDMI شما برای سرعت انتقال داده لازم برای نمایش صحیح نرخ تازه‌سازی و وضوح مورد نظر شما تأیید نشده باشد، تلویزیون سونی شما سوسو می‌زند. کاهش نرخ تازه سازی یا وضوح در تنظیمات یا منوی دستگاه منبع می تواند مشکل را حل کند.

برنامه معیوب را دوباره نصب کنید

اگر با مشکل سوسو زدن در تلویزیون سونی خود مواجه می شوید، اما فقط هنگام استفاده از یک برنامه خاص، مشکل احتمالاً در خود برنامه است نه تلویزیون سونی شما. در چنین مواردی، می‌توانید برنامه معیوب را به اجبار متوقف کنید و آن را دوباره راه‌اندازی کنید. اگر مشکل سوسو زدن ادامه داشت، آن را دوباره نصب کنید.

با نصب مجدد برنامه معیوب، اشکالات کدنویسی، مشکلات سازگاری و اشکالاتی را که مانع از کارکرد صحیح آن می شود، برطرف خواهید کرد.

برای نصب مجدد برنامه، به تنظیمات آن رفته و به دنبال گزینه «حذف» یا «حذف» بگردید. سپس، به فروشگاه برنامه تلویزیون سونی خود بروید، برنامه را جستجو کنید و دوباره آن را دانلود کنید.

همچنین لازم به ذکر است که همه مین بردها یکسان ساخته نمی شوند. حتی با یک مدل تلویزیون سونی، نسخه های مختلفی از مین برد وجود دارد. به نظر من، تعویض کل واحد اغلب مقرون به صرفه تر است.

پیشنهاد مطالعه: مشکلات کار نکردن Adobe Media Encoder

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *