نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پ145، طبقه 5 ، واحد18 – مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ – تماس: 66097851 (7 خط), 66030825 -021

دفتر مرکزی: 66097851     مرکز تعمیرات: 66097859      شعبه شرق :77978135   شعبه هفت تیر: 88836102   شعبه جنوب: 55300568   شعبه غرب 44153186  شعبه شمال 26721443
شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

3 دلیل استفاده از فوکوس دکمه برگشت در دوربین های سونی

آیا با استفاده از فوکوس دکمه برگشت در دوربین های سونی آشنایی دارید؟ در طول چند سال گذشته، ما به یک مدافع بزرگ برای ایجاد تمرکز روی دکمه بازگشت به عقب تبدیل شده ایم. این یکی از انقلابی ترین تغییراتی بود که تا به حال در نحوه عکس گرفتن انجام دادیم. این یک چیز کوچک به نظر می رسد، اما تفاوت بسیار زیادی در نحوه عملکرد دوربین فیلم برداری سونی شما دارد. در این مقاله به آن می پردازیم.

 استفاده از فوکوس دکمه برگشت در دوربین های سونی

مزایای استفاده از فوکوس دکمه برگشت در دوربین های سونی

استفاده از فوکوس دکمه برگشت در دوربین‌های سونی مزایای متعددی دارد. اولین مزیت این است که این قابلیت به عکاسان اجازه می‌دهد تا بیشتر بر روی ترکیب‌بندی تصویر تمرکز کنند و فوکوس را به صورت مستقل از دکمه شاتر انجام دهند. با استفاده از دکمه برگشت برای فوکوس، عکاسان می‌توانند به سرعت بین فوکوس و شاتر سوئیچ کنند و عکاسی سریع‌تری داشته باشند. استفاده از فوکوس دکمه برگشت در دوربین های سونی به کاهش احتمال فوکوس اشتباه در هنگام فشار دادن دکمه شاتر کمک می‌کند، به ویژه در شرایطی که نیاز به دقت بالا وجود دارد. در عکاسی از سوژه‌های متحرک یا در شرایط نوری دشوار، فوکوس دکمه برگشت می‌تواند به دستیابی به نتایج بهتر کمک کند. این قابلیت به عکاسان اجازه می‌دهد تا دکمه‌ها را مطابق با نیازهای خود سفارشی کنند و تجربه کاربری بهتری داشته باشند.

عدم استفاده از فوکوس دستی

این مزیت کوچک مستلزم عادت کردن است، عمدتاً به این دلیل که در چند هفته اول پس از تغییر به BBF، احتمالاً بدون عادت لنز خود را به فوکوس دستی تغییر می‌دهید. هنگامی که فوکوس شما روی دکمه شاتر تنظیم می شود، باید لنز خود را به فوکوس دستی تغییر دهید تا زمانی که برای گرفتن عکس می روید، دوربین فیلم برداری سونی شما دوباره فوکوس نکند.

در غیر این صورت، فوکوس خود را به صورت دستی تنظیم می‌کنید، سپس شاتر را تا نیمه پایین فشار می‌دهید و دوربین فیلم برداری سونی آنچه را که به صورت دستی تنظیم کرده‌اید لغو می‌کند. چقدر آزاردهنده! وقتی به BBF تغییر می‌دهید، دیگر نیازی به انتخابگر حالت فوکوس روی لنز خود ندارید، زیرا وقتی شاتر را فشار می‌دهید، دوربین فیلم برداری سونی دیگر فوکوس نمی‌کند. در بیشتر موارد، دکمه AF-ON شما فقط برای فوکوس و فوکوس استفاده می شود. بنابراین شما آزاد هستید که از دکمه شاتر خود به عنوان یک شاتر استفاده کنید!

تنظیم راحت تر یکی از مزیت های فوکوس دکمه برگشت در دوربین های سونی

این یکی از ناامیدکننده‌ترین چیزهایی بود که وقتی از روش فوکوس «شاتر نیمه پایین» استفاده کردم. مطمئناً می‌توانید با نگه داشتن شاتر تا نیمه پایین، فوکوس را قفل کنید، سپس تا زمانی که شاتر را در حالت بلاتکلیف نگه دارید، فوکوس قفل می‌شود. اما پس از آن شما باید انگشت خود را در آنجا نگه دارید! اگر واقعاً به آن فکر می‌کنید، بی‌معنی به نظر نمی‌رسد؟ اگر انگشت خود را رها کنید یا به طور تصادفی انگشت خود را کمی بلند کنید، به محض اینکه دوباره آن را فشار دهید، دوربین فیلم برداری سونی دوباره فوکوس می کند. یا شاتر را کمی خیلی محکم فشار دهید و قبل از اینکه آماده شوید عکس می گیرید.

با BBF، می‌توانید فوکوس را تنظیم کنید و تا زمانی که تصمیم به تغییر آن بگیرید، تنظیم می‌ماند. برای عکاسان عروسی، این به این معنی است که شما می توانید در انتهای راهرو باشید، در حالی که عروس و داماد نذر خود را می دهند. نه شما حرکت می کنید و نه آنها. می‌توانید از نقطه فوکوس خودکار مرکزی استفاده کنید و با لنز تله‌فوتو روی صورت عروس‌ها فوکوس کنید و تا زمانی که در آن موقعیت هستید، تنظیم کنید.

با روش قدیمی، باید با هر عکس، دوباره روی صورت عروس یا داماد تمرکز کنید. اینگونه است که در نهایت با عکس‌های دور انداخته می‌شوید که به‌طور تصادفی به جای عروس یا داماد، روی صورت وزیر متمرکز شده‌اید. و فقط امیدواریم که مجبور نباشید مجموعه‌ای از عکس‌های بوسه با عروس و داماد تار و یک وزیر عرق‌زده و تیز را تحویل دهید.

استفاده از فوکوس دکمه برگشت در دوربین های سونی

استفاده از روش های مختلف فوکوس در دوربین

دو نوع اصلی فوکوس خودکار در دوربین فیلم برداری سونی شما (در Canon) One-Shot و AI-Servo هستند. در نیکون آنها AF-Single (AF-S) و AF-Continuous (AF-C) نامیده می شوند. تک شات به این معنی است که وقتی دکمه AF-ON خود را فشار می دهید (یا شاتر را تا نیمه پایین می آورید)، دوربین فیلم برداری سونی شما یک بار بر اساس مکان سوژه در زمان معین فوکوس را تنظیم می کند. اگر سوژه شما حرکت می کند یا اگر حرکت می کنید، باید فوکوس خود را دوباره تنظیم کنید. اگر در تابستان از بچه‌هایتان در حال دویدن دور آبپاش یا عکاسی از یک بازی فوتبال با سوژه‌های متحرک سریع عکاسی می‌کنید، این روش خیلی خوب کار نمی‌کند.

روش های استفاده از فوکوس دکمه برگشت در دوربین های سونی

به همین دلیل است که روش دیگری برای فوکوس به نام AI-Servo (AF-C در نیکون) وجود دارد. این روش اولین باری که آن را کشف کردم، من را غافلگیر کرد. فوکوس سروو در واقع فوکوس روی سوژه های متحرک را دنبال می کند. بنابراین اگر در پارک هستید و سگتان در حال بازی کردن است و سگ شما در حال دویدن کامل است تا توپ را به سمت شما بازگرداند، می‌توانید یک نقطه فوکوس از او را در حالت سروو قرار دهید و تا جایی که دوربین فیلم برداری سونیتان می‌تواند عکس بگیرید.

قبل از تمام شدن بافر مصرف کنید. با فرض اینکه سرعت شاتر به اندازه کافی سریع دارید، باید درصد بالایی از تصاویر واضح و فوکوس داشته باشید.

ایجاد فوکوس سروو در دوربین های فیلم برداری سونی

بنابراین چیزی که در مورد داشتن دوربین فیلم برداری سونی در حالت Servo متوجه شدیم این است که می توانیم از Servo درست مانند One-Shot استفاده کنیم. ببینید، برای استفاده از فوکوس سروو با BBF، باید به طور مداوم دکمه AF-ON را برای ردیابی فوکوس نگه دارید. بنابراین اگر سوژه ای ثابت دارید، می توانید به سادگی روی دکمه AF-ON ضربه بزنید و با رها کردن دکمه، تنظیم فوکوس متوقف می شود.

متوجه شده ایم که اگر سوژه ثابتی داشته باشید و دکمه AF-ON را در حالت سروو نگه دارید، دوربین فیلم برداری سونی به تلاش برای یافتن فوکوس ادامه خواهد داد. بنابراین سوژه اندکی به داخل و خارج از فوکوس می رود زیرا دوربین فیلم برداری سونی فکر می کند باید به دنبال یک سوژه متحرک باشد. اما دوباره، اگر به سادگی روی دکمه AF-ON ضربه بزنید و وقتی دیدید که سوژه شما در فوکوس است، آن را رها کنید، خوب هستید. وقتی این کار را انجام می‌دهید و تبدیل به ماهیت دوم می‌شود، این یک فرآیند بسیار سریع است که واقعاً هیچ نیروی مغز یا زمان نمی‌برد.

پیشنهاد مطالعه: فلاش روی دوربین سونی در مقابل فلاش خارج از دوربین

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *