تعمیر تلویزیون سونی
امروزه تلویزیون یکی از ضروری ترین لوازم خانگی شناخته شده است بطوری که توصیه می شود اگر تلویزیون شما دچار مشکل شد قبل از هر گونه اقدامی با مرکز تعمیر تلویزیون سونی تماس بگیرید و مشکل دستگاه خود را با آنها در میان بگذارید این مرکز این امکان را دارد که در اولین فرصت پس از ثبت درخواست شما کارشناسانی خبره را به محل شما اعزام نمایند و در آنجا دستگاه تست و عیب یابی شود و اگر قابل رفع باشد همانجا تعمیر شود و در صورتی که نیاز به دستگاه های تخصصی تر باشد با رضایت مشتری تلویزیون را برای تعمیر می آورند و پس از تعمیر تلویزیون سونی در حضور مشتری تست و تحویل داده می شود.
این مرکز با تجهیزات پیشرفته به همراه کادری مجرب جهت تعمیر تلویزیون های آبخورده و سوخته فراهم نموده است. امکان تست و تعمیر انواع قطعات اصلی تلویزیون سونی اعم از مین برد (main board)، برد تی کون (TCON) و حافظه رم در مرکز تعمیرات سونی محیا شده است، همچنین انواع مشکلات صفحه نمایش اعم از به وجود آمدن خطوط افقی و عمودی و یا دو نصفه شدن صفحه تلویزیون سونی، به راحتی قابل عیب یابی و تعمیر است.

بررسی تلویزیون LED
در رابطه با مصرف برق تلویزیون LED باید گفت که این تلویزیون LED کم مصرف تر و سردتر از سایرین است. زمان پاسخ دهی (زمانی که لازم است تلویزیون روشن و خاموش شود) در تلویزیون LED بسیار زیاد است. زمان پاسخ دهی در واقع زمانی است که ولتاژ الکتریکی قطع و وصل می شود این زمان پاسخ دهی در تلویزیون LED درحد نانو ثانیه است؛ به زبان ساده تر در حد نانو ثانیه پس از اعمال جریان الکتریکی نور از صفحه نمایش ساطع می شود.
در تلویزیون LED علاوه بر لامپ LED لامپ تنگستن نیز وجود دارد اما سرعت پاسخ دهی آن مانند لامپ LED نیست. در لامپ تنگستن سرعت در حد میلی ثانیه بوده و به محض وصل شدن جریان الکتریکی تلویزیون LED شورع به کار نمی کند و نور از صفحه نمایشگر ساطع نمی شود.
تلویزیون LCD
به این نکته توجه داشته باشید که LCD مخفف کلمه Liquid Crystal Display است در صفحه نمایش تلویزیون LCD از کریستال های مایع (ماده ایست بین حالت جامد و مایع که دارای ویژگی های خاص است و آرایش خاصی ندارد) به کار رفته است. حساسیت کریستال مایع نسبت به دما باعث می شود تا با افزایش حرارت به مایع و بعد با اندکی سرما به حالت معمولی خود بازگردد.
به طور مختصر بهتر است بدانید که کریستال مایع دارای انواع مختلفی هستند؛ دسته ای از آن ها حساس به جریان الکتریسته هستند و این خصوصیت باعث می شود تا زمانی که نور از کریستال عبور می کند, باعث ایجاد حالت هم جهت شدن قطب های آن ها (پلاریزاسیون) با مولکول های کریستال می شود. پس با توجه به مطلب گفته شده متوجه می شویم که مولکول های کریستال مایع هادی الکریسته بوده و قادرند تا نور و الکتریسته را از خود عبور دهند.